Blåbær og citron dessert pizza

Blåbær og citron dessert pizza
Udskriv Opskrift
Blåbær og citron dessert pizza
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Ret Tilbehør
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Ingredienser
Pizza bund
Pizza topping
Ret Tilbehør
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Ingredienser
Pizza bund
Pizza topping
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
Pizza bund
  1. Smør en stor skål med olivenolie og sæt til side. Beklæd 2 pizzapander eller en bradepande med bagepapir og sæt til side.
  2. Kom hvedemel, fuldkornsmel, vand, sukker, gær, olivenolie og salt i røreskålen og ælt i 2 min/dejfunktion.
  3. Form dejen til en kugle og læg den i den smurte skål. Dæk med film og lad hæve til dobbelt størrelse, ca en time.
  4. Tænd ovnen på 220 grader.
  5. Del dejen i to og fordel på de forberedte pizzapander eller bradepander. Stræk dejen ud til kanten med lidt mel på fingrene. Dæk dejen til med et rent viskestykke og lad den hæve i 5 minutter.
Pizza topping
  1. Kom sukker og citron skal i røreskålen og hak i 15 sek/hastighed 9. Skrab siderne ned på røreskålen.
  2. Tilsæt mascarpone og citronsaft og bland i 15 sek/hastighed 4. Sæt til side.
  3. Pensel hver pizza bund med smør og drys rørsukker over, bag i 5 minutter ved 220 grader. Smør mascarpone fyldet på de to halvbagte pizza bunde og fordel blåbær ovenpå fyldet.Bag yderligere i 5-7 minutter, indtil blåbærrene begynder at briste. Server varm.
Tips og tricks
Du kan benytte en kagerulle til at rulle dejen ud.
Del dette:
X