Chia knækbrød – glutenfrie

Chia knækbrød – glutenfrie

Udskriv Opskrift
Chia knækbrød - glutenfrie
Stem: 1
Bedømmelse: 4
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Ingredienser
Ingredienser
Stem: 1
Bedømmelse: 4
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
  1. Chiafrø vejes af og hældes i en skål sammen med 2 dl koldt vand i 10 min så det danner en "gele".
  2. I mellemtiden vejes sesamfrø, solsikkekerner, græskarkerner og mandler i røreskålen og hakkes i 5 sek/hastighed 5. Forlæng tiden hvis du ønsker en en konsistens som mel med lidt grovere stykker.
  3. Tilføj chiablanding, bagepulver, æg, salt og hørfrø. Alt røres sammen i 10 sek/hastighed 4/omvendt knive
  4. Læg det ud på et stykke bagepapir på bradepanden, i et tyndt lag. (Brug en kagerulle til at rulle dejen ud mellen 2 stykker bagepapir) Skær det forsigtigt i passende stykker men en pizzaskærer. Bages ved 180 grader i ca. 45 eller indtil de har taget farve og er sprøde. Åben ovnen engang imellem og hold øje med dem.....

Del dette:

Submit a Comment

X