Chili Marmelade

Chili Marmelade
Udskriv Opskrift
Chili Marmelade
- Indsendt af Delia
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Ret Tilbehør
Ingredienser
Ret Tilbehør
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
  1. Placer de røde peber i røreskålen og hak 7 sek / Trin 4.
  2. Skrab siderne ned på røreskålen. Tilsæt sukker, hvidvinseddike, vand og chili kog 35 min / VAROMA / Trin omrøring med omvendt knivretning. Udskift målebægeret med kogeindsatsen. Hæld marmeladen på et skoldet glas og sæt i køleskabet.
Tips og tricks

Hvis du tilsætter 75 gram ekstra vand bliver konsistensen mere flydende og kan istedet for marmelade anvendes som chilisauce.

Denne ‘marmelade’ er fantastisk til kød, fjerkræ, fisk, brød osv.

Del dette:

Submit a Comment

X