Chokolade og karamel konfekt

Chokolade og karamel konfekt

Udskriv Opskrift
Chokolade og karamel konfekt
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Ingredienser
Bund
Karamel fyld
Chokoladeovertræk
Ingredienser
Bund
Karamel fyld
Chokoladeovertræk
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
Bund
  1. Placer smør, farin, kokos og mel i røreskålen og bland i 3 min/hastighed 6.
  2. Tryk dejen ud i en form ca. 20 x 20 cm og bag det 15 min på 175 grader.
  3. Tag det ud og lad det køle lidt
Karamel fyld
  1. Kom kondenseret mælk, sirup og salt i røreskålen og varm i 15 min/105 grader/hastighed 2.
  2. Hæld det over bunden og bag det 15 minutter på 175 grader.
  3. Sæt kagen i køleskabet indtil den er kold.
Chokoladeovertræk
  1. Placer chokoladen i røreskålen og smelt i ?/60 grader/hadtighed 3
  2. Hæld den varme chokolade over kagen og sæt den på køl.
  3. Når chokoladen har stået i køleskabet og er blevet stift, skær den ud i små stykker og server som konfekt ved juletid.
Tips og tricks

Tips:

Du kan servere kagen som dessert sammen med is.

Server kagen som sødt til kaffen.

 

 

Tak til Vibeke for opskriften.


Del dette:
X