Chokolademousse

Chokolademousse

Udskriv Opskrift
Chokolademousse
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Ret Dessert
Ingredienser
Ret Dessert
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
  1. Pulveriser sukker i røreskålen 10 sek / Trin 10 – sæt til side.
  2. Hak den mørke chokolade i røreskålen 15 sek / Trin 8 – skrab siderne på røreskålen ned.
  3. Tilsæt sukker og fløde 4 minutter / 50 Grader / Trin 2.
  4. Del æggehvider og blommer. Tilsæt kun æggeblommerne og bland 15 sekunder / Trin 4. Sæt blandingen til side og rengør røreskålen.
  5. Sæt Sommerfuglen i røreskålen og pisk salt og æggehvider 5 min / Trin 3. Bland forsigtigt de piskede hvider med chokolade blandingen og afkøl i minimum tre timer.
Tips og tricks

Tilsæt eventuelt Rom eller Cointreau eller hakkede chokolade stykker til sidst.


Del dette:

Submit a Comment

X