Dampet Torsk med Sennepssauce

Dampet Torsk med Sennepssauce

Udskriv Opskrift
Dampet Torsk med Sennepssauce
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Hovedretter Fisk og Skaldyr
Ingredienser
Hovedretter Fisk og Skaldyr
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
  1. Hæld 500 g vand i røreskålen og tilsæt eventuelt krydderier.
  2. Skær torsken i passende stykker og placer torsken i Varoma-bakken damp 20 min/120 grader/hastighed 0,5.
  3. Sæt torsken til side med et viskestykke over så den holder på varmen.
  4. Lav en Bechamelsauce efter opskriften på chippen, udskift dog 250 g mælk med fiskefond.
  5. Smag til med sennep og citron til sidst.

Del dette:

Submit a Comment

X