Fjerkræsboller i asiatisk sauce toppet med porre, chili og ristet sesam

Fjerkræsboller i asiatisk sauce toppet med porre, chili og ristet sesam

Udskriv Opskrift
Fjerkræsboller i asiatisk sauce toppet med porre, chili og ristet sesam
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Hovedretter Fisk og Skaldyr
Ingredienser
Kødboller
Sauce
Topping
Hovedretter Fisk og Skaldyr
Ingredienser
Kødboller
Sauce
Topping
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
Kødboller
  1. Placer den halve porre, gulerod, ingefær og hvidløg i røreskålen og hak i 10 sek/hastighed 9
  2. Tag det hakkede grønt op og stil til side.
  3. Placer kød og salt i røreskålen og kør på 25 sek /hastighed 9.
  4. Tilføj grøntsager og mel i røreskålen og kør på 1 min/hastighed 7.
  5. Tilføj ægget og kør i 30 sek/hastighed 4 til farsen er samlet.
  6. Form farsen til kødboller og kom dem på oliesmurte Varoma-bakken og Varoma-fad.
Sauce
  1. Sauce Kør det hele på 95 grader/hastighed 2/Varoma med kødbollerne i Vaaroma i 25-27 min.
  2. Sørg for at kødbollerne er helt gennemtilberedte. Smag saucen til med citron.
Topping
  1. Snit porre og chili i helt tynde skiver. Pluk evt. urterne.
Servering
  1. Kom kødbollerne på pinde og dyp dem i saucen. Drys med porre, chili og sesam og evt. koriander og mynte.
  2. Server straks.

Del dette:

Submit a Comment

X