Gløgg

Gløgg

Udskriv Opskrift
Gløgg
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Ret Tilbehør
Ingredienser
Gløggessens
Gløgg
Ret Tilbehør
Ingredienser
Gløggessens
Gløgg
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
Gløggessens
  1. Essensen fremstilles først.
  2. Hæld rødvin i røreskålen og tilsæt krydderierne varm op 16 min/85 grader/hastighed 0,5 med omvendt rotation
  3. Lad det køle af og si herefter krydderierne fra ved hjælp af kogeindsatsen (som du sætter ned i røreskålen og bruger den som si når du hælder essensen igennem).
Gløgg
  1. Til selve gløggen lægges rosinerne i blød i portvin (gerne i 24 timer).
  2. Bland essensen med resten af ingredienserne undtaget rosiner & mandler og varm det op 10 min/85 grader/hastighed 0,5 med omvendt rotation. Tilsæt rosinlagen og mandlerne herefter.
  3. Server straks.

Del dette:

Submit a Comment

X