Gullash med farlige kartoffelspøgelser

Gullash med farlige kartoffelspøgelser

Udskriv Opskrift
Gullash med farlige kartoffelspøgelser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Ret Hovedret
Hovedretter Kød og Fjerkræ
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 1 timer 30 minutter
Ingredienser
Kartoffelmos
Kød stuvning
Ret Hovedret
Hovedretter Kød og Fjerkræ
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 1 timer 30 minutter
Ingredienser
Kartoffelmos
Kød stuvning
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
Kartoffelmos
  1. Sæt sommerfuglen i røreskålen. Tilsæt kartofler, mælk og en tske salt og kog i 30 minutter / 90ºC / hastighed 1
  2. Tilføj smør og rør 30 sekunder / hastighed 3. Hæld over i en skål og hold den varm. Rengør røreskålen.
Gullash
  1. Placer en skål på røreskålens låg og vej kødet. Tilsæt Worchestershire sauce , nelliker, 1 tske salt og peber. Rør sammen og sæt tilside.
  2. Hæld løg, hvidløg og olivenolie i røreskålen hak 3 sekunder / hastighed 5. Skrap siderne ned ved hjælp af spatlen. Sauter 2 minutter / 120ºC / hastighed 1
  3. Tilføj kød, gulerødder, selleri, pastinak og tilbered 3 minutter / 100ºC / hastighed 1, med omvendt knivrotation
  4. Tilføj mel, tomatpure, bouillontern og vand, tilbered 30 minutter / 100ºC / hastighed røreske, med omvendt knivrotation
  5. Tilsæt ærter, majs og champignonger og tilbered videre 20 minutter / 100ºC / hastighed røreske, med omvendt knivrotation, indtil kødet er mørt.
  6. Anret som vist på billedet ved at komme kartoffelmosen i en sprøjtepose.

Del dette:
X