Hokkaidosuppe

Hokkaidosuppe

Udskriv Opskrift
Hokkaidosuppe
Stem: 1
Bedømmelse: 3
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Ingredienser
Tilsmagning
Tilbehør
Ingredienser
Tilsmagning
Tilbehør
Stem: 1
Bedømmelse: 3
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
  1. Placer løg i røreskålen og hak i 3 sek/hastighed 5.
  2. Tilføj hønsebouillon, græskar, kartoffel og appelsinsaft hældes i røreskålen.
  3. Kardemommekapsler, stjerneanis, nelliker, enebær og korianderfrø lægges i en tepose, der lukkes med en knude og lægges i røreskålen.
  4. Alt koges 25 min/100 grader/Knivene omvendt.
  5. Posen med krydderier fjernes.
  6. Indholdet i røreskålen pureres 1-2 min/hastighed 5-9 (hastigheden øges trinvis) til silkeblød konsistens.
  7. Smages til med chilipasta eller Tabasco, citronsaft, sukker, salt og peber.
  8. Kog 1 min/100 grader/hastighed 1.
Servering
  1. Fordel suppen i små skåle eller dybe tallerkener. Pynt med kvark, græskarkerner og purløg på toppen og giv groft brød til.
Tips og tricks

Tip:

Kartoflen jævner suppen noget. Ønsker man en mere tyktflydende suppe, kan man til slut jævne med lidt Maizena. Ønsker man en mere cremet suppe, kan man smage til med lidt piskefløde, men suppen bliver derved mindre strålende orange.

Det er umagen værd at samle alle de hele krydderier. Bruger man i stedet kværnene krydderier, bliver suppen lidt grumset, og den flotte farve ikke helt så strålende. Teposen holder fint til turen i kogeskålen, når man blot husker at indstille på rotation mod uret og dejfunktion. Trin 1 går også an.

De saltede græskarkerner kan man nemt og hurtigt selv lave ved at riste dem med lidt fint salt på en pande. Det er en god idé at lave en lidt større portion ad gangen. De holder sig længe i et glas med tætsluttende låg og egner sig også fint som snack.


Del dette:

Submit a Comment

X