Jordskokkesuppe med røget laks

Jordskokkesuppe med røget laks

Udskriv Opskrift
Jordskokkesuppe med røget laks
Stem: 4
Bedømmelse: 2.75
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Ret Forret
Ingredienser
Ret Forret
Ingredienser
Stem: 4
Bedømmelse: 2.75
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
  1. De klargjorte (skrællede) jordskokker og pastinak skæres i terninger.
  2. Placer løg og hvidløg i røreskålen og hak i 3 sek/hastighed 5.
  3. Svits løg, hvidløg og rødder med smør 6 min/ 100 grader/hastighed 2 med omvendt rotation uden at det tager farve.
  4. Kom kyllingefond, hvidvin og muskatnød i røreskålen og kog i 15-20 min/100 grader/hastighed omrøring
  5. Blend suppen i så 30 sek/hastighed 10. Lad suppen hvile og imens...
  6. Skær de resterende jordskokker på mandolin, og friter I olie til gyldne, læg til afdrypning på fedtsugende papir.
  7. Riv lidt citronskal med et fint rivejern og gem det til anretningen.
  8. Laksen soigneres og skæres I 1×1 cm tern.
  9. Karsen klippes og dilden plukkes.
  10. Slutteligt smørdampes / sauteres (til al dente) de rensede porrer som skæres længderet (skråt) og sauterer i 10 min/120 grader/hastighed 0,5 med omvendt rotation.
  11. Porrer lægges dekorativt I bunden af skålen.
  12. Suppen bringes i kog 10 min/100 grader/hastighed 0,5 og fløden kommes i. Smages til med salt, peber og evt. lidt citronsaft. Blend suppen hårdt op lige inden servering.
Tips og tricks

Tip:

Pynt eventuelt med hjemmelavede brødcroutoner.

 

Del dette:

Submit a Comment

X