Kastanjesuppe

Kastanjesuppe

Udskriv Opskrift
Kastanjesuppe
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Ingredienser
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
  1. Placer Parmesan i røreskålen og riv i 10 sek/hastighed 10.
  2. Hældes i en skål og stilles til side.
  3. Placer skalotteløg og hvidløg i røreskålen og hak i 3 sek/hastighed 5.
  4. Tilføj smør og damp 2 min/Varoma/hastighed 1.
  5. Tilføj Kastanjer i røreskålen (tag 5 stk, fra til pynt)
  6. Tilføj hønse- eller grønsagsouillon, sherry og fløde og kog i 15 min/100 grader/hastighed 1.
  7. Pureres 30 sek/hastighed 5.
  8. Tilføj Parmesan og rør i 15 sek/hastighed 5.
  9. Smages til med salt, peber, muskat, rørsukker og Tabasco, mens temperaturen holdes på 90 – 98 grader.
  10. Server varm.
Tips og tricks

Det er vanskeligt at skaffe forkogte og vakuumpakkede kastanjer i Danmark. Nogle forretninger fører kastanjer på dåse, men de er som oftest knapt så gode som de vakuumpakkede.

Så vidt vides forhandler kun Irma vakuumpakkede kastanjer i pakninger med 200 g. På udenlandske netsider kan man købe noget større pakninger.

Tip:

Har man tid og lyst, kan man selvfølgelig vælge friske kastanjer og selv koge og pille dem.

Ønskes en lidt mere cremet suppe, forkoges 50 – 100 g skrællet bagekartoffel i mindre stykker i lidt vand i ca. 10 min. , før kastanjer og de øvrige ingredienser tilsættes. Den lille mængde kartoffel overdøver ikke kastanjesmagen.


Del dette:

Submit a Comment

X