MAYONNAISE af hårdkogte æggeblommer

MAYONNAISE af hårdkogte æggeblommer

Udskriv Opskrift
MAYONNAISE af hårdkogte æggeblommer
- Indsendt af Birte
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Ret Tilbehør
Ingredienser
Ret Tilbehør
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
  1. Æggene koges 12 min., afkøles, pilles og blommerne tages ud.
  2. Olien afvejes og sættes til side.
  3. Æggeblommer, citronsaft eller hvid Balsamico, sennep, salt og peber hældes i røreskålen.
  4. Blendes 1 min. og 30 sek. / trin 4, mens olien langsomt hældes ned i skålen.
  5. Smages evt. til med ekstra citronsaft/Balsamico, sennep, salt og peber.
Recipe Notes

Denne opskrift giver en lidt grovere mayonnaise end den velkendte tilberedt med rå æggeblommer.

Konsistensen og æggenes dominans over olien (6 æggeblommer til 100 g. olie) spiller fint op til den sarte aspargessmag.

De tiloversblevne hårdkogte æggehvider kan hakkes og f.eks. blandes i en karrysalat.

Del denne opskrift

Del dette:

Submit a Comment

X