Muffins med rødbede og chokolade

Muffins med rødbede og chokolade

Udskriv Opskrift
Muffins med rødbede og chokolade
Stem: 2
Bedømmelse: 1
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Ingredienser
Ingredienser
Stem: 2
Bedømmelse: 1
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
  1. Skræl rødbederne og kom dem i røreskålen, kog i 24 min/hastighed røreske med omvendt kniv rotation, til de er møre. Del dem efterfølgende i kvarte.
  2. Forvarm ovnen til 180°C og placer 12 muffin- eller aluminiums forme på en bageplade.
  3. Kom rødbederne i røreskålen og hak i 3 sek/hastighed 5, hæld i en skål og sæt den side.
  4. Sæt piskeindsatsen i røreskålen. Kom æg og sukker i røreskålen og pisk i 4 min/hastighed 4, eller indtil æg og sukker er lyst og luftigt.
  5. Tilføj mel, bagepulver, kakaopulver, hakkede rødbeder og bland i 10 sek/hastighed 3. Skrab siderne ned i røreskålen med spatlen.
  6. Tilføj yoghurt, chokolade og vaniljepulver og bland i 5 sek/hastighed 2. Brug en ske og fyld muffinsforme så de er 3/4 fyldte og bag dem i 15-20 minutter (180°C) eller indtil dejen er færdig. Stik en træpind eller tandstik i kagen og hvis der ikke er dej på pinden er de færdige.
  7. Fjern muffins fra ovnen og lad dem køle en smule i formene. Sæt dem nu på en bagerist og lad dem køle helt ned. Server når de er afkølet eller gem dem i en lufttæt beholder i køleskabet indtil de skal serveres.

Del dette:
X