Nutella cheesecake

Nutella cheesecake

Udskriv Opskrift
Nutella cheesecake
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Ingredienser
Ingredienser
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
  1. Kom bagepapir i bunden af en springform 22Ø og smør evt. siderne.
  2. Rist hasselnødderne let under grillen i ovnen indtil skallen revner. Brug et rent viskestykke til at gnubbe skallen af hasselnødderne.
  3. Kom chokoladesmåkagerne og 60 g af de ristede hasselnødder og smørret i røreskålen og blend 10 sek/hastighed 9. Skrab siderne med spartlen og blend yderligere 10 sek/ Hastighed 7.
  4. Kom småkagemassen i springformen og glat ud over bunden, pres det godt sammen. Rengør og tør røreskålen.
  5. Kom flødeost, flormelis og Nutella i røreskålen og mix 30 sek/hastighed 5. Skrab siderne og mix yderligere 30 sek/hastighed 5 eller til massen er glat og cremet.
  6. Hæld ostecremen ovenpå småkagebunden
  7. Kom i køleskabet i minimum 6 timer, gerne natten over.
  8. Pynt med de resterende hasselnødder og masser af blåbær.
Tips og tricks

Tip:

Man kan smelte 200 g mørk chokolade og hælde ud over kagen inden man pynter den.


Del dette:

Submit a Comment

X