Porretærte med skinke og mandler

Porretærte med skinke og mandler

Udskriv Opskrift
Porretærte med skinke og mandler
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Ingredienser
Tærtedejen
Tærtebunden
  • 40 g gruyere (eller anden ost) i mindre stykker
Fyld
Ingredienser
Tærtedejen
Tærtebunden
  • 40 g gruyere (eller anden ost) i mindre stykker
Fyld
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
  1. Placer alle ingredienser til tærtedejen i røreskålen og æltes let sammen – 3 min/ dejfunktion.
  2. Lad dejen hvile i køleskab 1 time eller længere.
  3. Mens dejen hviler tilberedes resten af ingredienserne.
  4. Letsaltet vand hældes i røreskålen. Porreringene lægges i kogeindsatsen, der placeres i røreskålen. Dampes 10 min/Varona/hastighed 1 og stilles til side.
  5. Røreskålen skylles og tørres af.
  6. Gruyerestykkerne hældes i røreskålen og findeles 12 sek/hastighed 5 og stilles til side.
  7. Æg, mælk og salt hældes i røreskålen og piskes let sammen 10 sek/hastighed 4.
  8. Dejen rulles ud, en smurt tærteform (26-28 cm i diameter) beklædes hermed, og bunden drysses med den revne ost.
  9. Forbages ca. 15 min. ved 190-200 grader.
  10. Porrer og skinke fordeles i den forbagte bund.
  11. Æg- og mælkeblandingen hældes over, og de flækkede mandler lægges øverst.
  12. Bages i ovnen 20-25 min. ved 200 grader til æggemassen er stivnet, og tærten er pænt gylden.

Del dette:

Submit a Comment

X