REJEMOUSSE

REJEMOUSSE

Udskriv Opskrift
REJEMOUSSE
– Indsendt af Birte
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Ret Forret
Hovedretter Fisk og Skaldyr
Ingredienser
Mousse
Til servering
Ret Forret
Hovedretter Fisk og Skaldyr
Ingredienser
Mousse
Til servering
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
Rejemousse
  1. Udblød husblas i koldt vand i ca. 10 min.
  2. Opløs husblas ved svag varme i 1 spsk. vand eller hvidvin.
  3. Hæld fløden i røreskålen og pisk med isat sommerfugl / trin 3, til fløden har opnået en ikke for stiv konsistens (pas på, da fløden meget hurtigt kan blive til smør). Hæld fløden i en anden skål.
  4. Fjern sommerfuglen og rengør røreskålen.
  5. Hæld de afdryppede rejer og resten af ingredienserne i røreskålen og purer ca 10. sek. / trin 5-6-7, til jævn konsistens.
  6. Smag evt. til med ekstra dild og krydderier.
  7. Rør den opløste husblas i rejemassen og vend til sidst den piskede fløde i.
  8. Hæld moussen i en skål og lad den stå i køleskabet et par timer eller gerne til næste dag.
Til servering
  1. Form med en ske æg af moussen og anret dem på tallerkener.
  2. Pynt med dildkviste, små agurketern af skrællet, udkernet agurk og/eller de ekstra rejer.
  3. Server ristet toast eller flute til.

Del dette:

Submit a Comment

X