Ribsgelé

Ribsgelé

Udskriv Opskrift
Ribsgelé
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Ingredienser
  • 500 g Ribssaft denne er lavet af 1 kg ribs (frosne bær kan bruges) samt 1 dl vand og 300 g sukker
  • 500 g Sukker
Ingredienser
  • 500 g Ribssaft denne er lavet af 1 kg ribs (frosne bær kan bruges) samt 1 dl vand og 300 g sukker
  • 500 g Sukker
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
  1. Placer saft og sukker i røreskålen og kog 40 min/110 grader/hastighed 1
  2. Hæld massen på skoldede glas. Den er temmelig flydende men sætter sig efter en dag på køl.
  3. Hvis din gelé ikke stivner som ønsket kan man koge den op igen. Her kan eventuelt tilsættes Blå Melatin hvilket sikre at din gelé stivner. Indholdet er pektin i ribsene er afhængigt af hvor modne ribsene er når de plukkes.

Del dette:

Submit a Comment

X