Risotto med kylling

Risotto med kylling

Udskriv Opskrift
Risotto med kylling
Stem: 2
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Hovedretter Kød og Fjerkræ
Ingredienser
Hovedretter Kød og Fjerkræ
Ingredienser
Stem: 2
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
  1. 1. Kom parmesanost i røreskålen, og riv i 10 sek/hastighed 10.
  2. Hæld indholdet op i en skål, og sæt den til side
  3. Kom skalotteløg i røreskålen, og hak i 5 sek/hastighed 5. Benyt spatlen til at skrabe indhold ned fra røreskålens sider.
  4. Tilsæt 20 g smør og ekstra jomfruolivenolie, og sauter i 3 min/120grader/hastighed 1.
  5. Tilsæt risottoris, og sauter i 3 min/120grader/omvendt knive/hastighed 1 uden målebægeret.
  6. Tilsæt tør hvidvin, og kog i 1 min/100grader/knivene omvendt/hastighed 1 uden målebægeret.
  7. Tilsæt vand, bouillonterning, kylling i stykker og salt, og skrab bunden af røreskålen for at løsne risene. Kog i 15-16 min/100 grader/knive omvendt/hastighed 1 med kogeindsatsen på røreskålens låg i stedet for målebægeret for at undgå sprøjt.
  8. Lad risottoen hvile i røreskålen i 1 minut, og hæld den derefter over i en serveringsskål.
  9. Rør de sidste 20 g smør og den revne parmesanost i med spatlen, pynt med persille og server straks.
Risott

Del dette:

Submit a Comment

X