Salat med brune ris

Salat med brune ris
Udskriv Opskrift
Salat med brune ris
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Ret Tilbehør
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Ingredienser
Ret Tilbehør
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
  1. Sæt kogeindsatsen i røreskålen og vej ris i den. Fjern kogeindsatsen med spatlen skyld risene under den kolde hane.
  2. Hæld vand i rørreskålen og sæt kogeindsatsen med ris på plads og kog i 20 min/100°C/hastighed 4.
  3. kom Varoma-fadet på røreskålens låg og vej de blandede grøntsager i den. Luk med Varoma-låg og damp i 12-15 min/Varoma/hastighed 2, eller indtil grøntsager og ris er kogt som ønsket.
  4. Hæld grøntsagerne i en stor serveringsskål. Fjern kogeindsatsen med spatlen og lad risene dræne. Når der ikke løber mere væske fra risene, hæld dem så i skålen med grøntsagerne
  5. Kom den store serveringsskål på røreskålens låg og vej cashewnødder, mandler, olivenolie, soyasauce og citronsaft i den. Tilføj tun, dild, persille, koriander, peber og salt i serveringsskålen og rør sammen med spatlen og server lun.
Tips og tricks

Du kan sagtens tilføje flere grøntsager i Varoma-fadet hvis ønsket.

Nyd salaten som hovedmåltid eller server salaten som tilbehør.

Vegetar udgave, erstat tun med kikærter eller bønner.

Del dette:
X