Sous Vide Svineculotte

Sous Vide Svineculotte

Udskriv Opskrift
Sous Vide Svineculotte
– Indsendt af Birte
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Ret Hovedret
Hovedretter Kød og Fjerkræ
Ingredienser
Marinade
Ret Hovedret
Hovedretter Kød og Fjerkræ
Ingredienser
Marinade
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
  1. Ingredienserne til marinaden hældes i røreskålen og snittes 5 sek. / trin 5.
  2. Culotten lægges i plastpose, marinaden hældes i posen til culotten, plastposen lukkes godt og sættes i køleskab 6 timer eller mere.
  3. Culotten tages ud af plastposen og duppes af med køkkenrulle.
  4. Pakkes i vakuumpose, der forsegles.
  5. Placeres lidt fast i bunden af kogeindsatsen.
  6. Kogeindsatsen med culotten sættes i røreskålen.
  7. Røreskålen fyldes med så meget vand, at culotten bliver helt dækket med vand.
  8. TM5 indstilles på 99 min. / 70 grader / trin røreske. Med denne indstilling opnår culotten den optimale centrumtemperatur. Med en TM31 må tiden indstilles igen efter 1 time for at nå op på i alt 99 minutters kogetid.
  9. Culotten tages ud af posen og duppes godt af med køkkenrulle.
  10. Eftersteges/brunes kort tid på begge sider på en meget hed stege- eller grillpande (start med fedtsiden nedad), til den har opnået den ønskede stegefarve.
Tips og tricks

Tilbehør: Ovnbagt ratatouille, men tilbehøret kan varieres i det uendelige.

Med sædvanlige tilberedningsmetoder har svinekød en tendens til at blive hårdt og tørt, men med denne metode bliver resultatet meget mørt og saftigt. Marinaden giver kødet en delikat smag, uden at resultatet bliver ”overkrydret”.

Almindelige svinekoteletter kan også løftes til et højt niveau med samme metode.


Del dette:

Submit a Comment

X