Spindelvævs cupcakes

Spindelvævs cupcakes

Udskriv Opskrift
Spindelvævs cupcakes
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Tilberedningstid 1 time 5 min
Ingredienser
Cupcakes
Royal Icing
Glasur
Tilberedningstid 1 time 5 min
Ingredienser
Cupcakes
Royal Icing
Glasur
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
  1. Forvarm ovnen til 180ºC. For 2 x 12 hullers cupcake forme med bagepapir. Sæt til side
  2. Hæld sukker, smør, peanutbutter, æg og vanilijepulver i røreskålen bland 15 sekunder / hastighed 5
  3. Tilsæt mel, bagepulver, salt og mælk i røreskålen og bland 20 sekunder / hastighed 5. Skrab siderne ned med spatlen, tilsæt chokolade knapperne bland 10 sekunder / hastighed 5
  4. Fyld cupcake formen halvt og bag i 18-20 minutter (180ºC) eller til en tandstik sat igennem midten kommer ud ren. Rengør røreskålen
Glasur
  1. Hæld sukker i røreskålen og knus det 20 sekunder / hastighed 10
  2. Tilføj æggehvide og citron saften og blend 10 sekunder / hastighed 6. Overfør resultatet til en glasur pose og sæt tilside.
Smørcreme
  1. Sæt sommerfugl i røreskålen og bland 20 sekunder / hastighed 3.
  2. Tilføj flormelis, kakaopulver, fløde, vanilie ekstrakt og den sorte madfarve, blend så i 3 minutter / hastighed 4
  3. Smør den mørke glasur ud med en paletkniv. Lav en tynd linie af glasuren som en spiral. Tag en tandstik placer i center og træk gennem glasuren ud til kanten, dermed opnår du spindelvævs effekten
  4. Server eller gem i en lufttæt kasse til de skal bruges

Del dette:
X