Stop-Madspild-Suppe

Stop-Madspild-Suppe

Udskriv Opskrift
Stop-Madspild-Suppe
– Indsendt af Birte
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Ret Forret
Ingredienser
Ret Forret
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
  1. Placer løg, hvidløg og chili i røreskålen og hak i 3 sek/hastighed 5.
  2. Tilføj 25 g olie.
  3. Sautéres 5 min/120 grader/hastighed 1.
  4. Semidried tomater og peberfrugter, de øvrige grøntsager, krydderurter, grøntsagsvand og bouillon hældes i røreskålen og koges ca. 25 min/120 grader/hastighed 1, til alt er mørt.
  5. Indholdet i røreskålen pureres i ca. 30 sek/ hastighed 5 – 6. Hastigheden øges trinvist, til suppen har nået passende konsistens.
  6. Server varm.
Tips og tricks

Har man god tid, er det umagen værd at starte med semi-dried tomater og rød peber: Tomater og peberfrugter lægges med skærefladen opad på bageplade med bagepladepapir og pensles med ca. 25 g. olie. Bages i ovn ved 100 grader i ca. 2 timer, eller har man ikke så megen tid, ved 125 grader i ca. 1 time.

Er suppen lidt for tyk, fortyndes med mere bouillon til ønsket konsistens, og suppen får et opkog. Smages til med salt, peber, rørsukker og evt. lidt chilipasta.


Del dette:

Submit a Comment

X