Tarteletter med Kylling og Asparges fyld

Tarteletter med Kylling og Asparges fyld

Udskriv Opskrift
Tarteletter med Kylling og Asparges fyld
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Ret Hovedret
Tilberedningstid 1 35 min
Ingredienser
Tarteletter
Fyld
Sause
Ret Hovedret
Tilberedningstid 1 35 min
Ingredienser
Tarteletter
Fyld
Sause
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
Tarteletter
  1. Hæld mel, smør, vand og salt i røreskålen og bland i 15 sekunder på trin 4. Tag dejen ud af skålen og saml den til en klump, Pak den ind i husholdnings film og sæt den i køleskabet i 30 min. Røreskålen skal rengøres.
  2. Tag dejen fra køleskabet og rul den ud til en tykkelse på 5 mm. Placer en tartelet form (Ø 10 cm, 3 cm dyb) Skær nu med en kniv rundt om formen lidt fra kanten. Gentag til du har 8 cirkler. Læg nu en dej cirkel i hver form. Prik bunden i hverform med en gaffel. Når dette er gjort sættes de 8 forme i fryseren i 15 min. Samtidigt tændes ovnen på 200º.
  3. Tag nu bagepapir og læg ned i tarteletten hvor efter der fyldes med bage bønner. Sæt nu i ovnen og bag i 15 min på 200º
Fyld
  1. Hæld løg, kylling, vand, kyllingefond og det tørrede laurbær blad i skålen. Kog i 7 minutter på røre hastighed og omvendt rotation Hæld indholdet fra røreskålen gennem dampindsatsen så væsken bliver samlet op i en skål. Rengør nu røreskålen.
  2. Tag tarteletterne ud af ovnen og fjern bagepapir og bage bønner. Sæt tarteletterne tilbage i ovnen i 5 minutter til de er gyldne brune. Tarteletterne tages ud og sættes til side på en rist,
Sauce
  1. Hæld mel, mælk, smør og 100 g af væsken fra før op i røreskålen, tilføj salt og peber. Kog i 6 minutter 100º speed 3. I mellemtiden fjernes løg og laurbær blade fra dampindsatsen.
  2. Tilsæt kylling og asparges, rør det sammen med spatelen. Varm i 1 minut og 30 sekunder på 100º på røre hastighed og omvendt rotation.
  3. Tag tarteletterne ud af deres forme og fordel fyldet mellem dem. Pynt med lidt persille og de er klar til servering.

Del dette:
X