Tomatsuppe med dampet fisk og saltet ymer

Tomatsuppe med dampet fisk og saltet ymer

Udskriv Opskrift
Tomatsuppe med dampet fisk og saltet ymer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Ret Hovedret
Hovedretter Fisk og Skaldyr
Ingredienser
Suppe
Fisk
Saltet Ymer
Ret Hovedret
Hovedretter Fisk og Skaldyr
Ingredienser
Suppe
Fisk
Saltet Ymer
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
Suppe
  1. Pil og halvér løget og hvidløgsfeddene. Rens og halvér peberfrugten.
  2. Kør løg, hvidløg og peberfrugt 3 sek / trin 10.
  3. Tilsæt 2 spsk. olivenolie, tomatpure, sukker og salt og kør 6 min / 100 grader / trin 2. Tilsæt tomaterne og bouillonen og kør videre i 20 min.
  4. Tilsæt urter og evt. piskefløde og blend suppen 1 min / trin 10.
Fisk
  1. Krydr fiskestykkerne med ganske lidt sukker og salt på kødsiden og stil til siden.
  2. Kom krydderurter og fiskestykker på varomaristen og lad dem dampe med de sidste 8-12 min alt efter tykkelse.
  3. Træk skindet af stykkerne og krydr med salt og peber.
Saltet Ymer
  1. Krydr ymeren med salt og peber.

Del dette:

Submit a Comment

X