Vanilje is

Vanilje is

Udskriv Opskrift
Vanilje is
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Ret Dessert
Ingredienser
Ret Dessert
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
  1. Halver vaniljestænger på langs og læg dem i røreskålen med mælk, piskefløde, sukker, æggeblommer og salt. 8 min / 90 Grader / Trin 2.
  2. Fjern vaniljestængerne. Hæld blandingen i en form – dæk den til med film. Lad den køle af for derefter at fryse i mindst 10 timer.
  3. Sæt isen i køleskabet 15 min. før servering. Skær den i stykker, læg i røreskålen 15 sek / Trin 9. Benyt herefter spatlen i 30 sek / Trin 6.
Tips og tricks

Du kan kombinere denne opskrift med f.eks. fersken, jordbær, chokolade og hasselnød.

Hvis du ønsker kan du udelade 2 stk æggeblommer.


Del dette:

Submit a Comment

X