Veganer mayonnaise – smager næsten af kogte æg

Veganer mayonnaise – smager næsten af kogte æg

Udskriv Opskrift
Veganer mayonnaise – smager næsten af kogte æg
- Indsendt af Magnus Sonne
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Ret Tilbehør
Ingredienser
Ret Tilbehør
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
  1. Bring 1 l. vand i kog 8 min / 100 grader / trin 1
  2. Tilsæt de smuttede bønner og kog dem helt møre (30 min. +-)
  3. Sigt bønnerne igennem varomaristen. Lad bønnerne køle lidt ned
  4. Blend de varme, udkogte bønner til en helt glat puré med sennep og hvidløg 3 min / trin 10. Tilsæt olivenolien i en tynd stråle til ønsket smag og konsistens. Skrab løbende cremen ned af siderne. Smag til med salt og evt. citronsaft.
  5. TIP: prøv også at blende friske urter i cremen. Særligt estragon smager godt.
Recipe Notes

Avocadosandwich
2 stk.
4 tynde skiver rugbrød
1 avocado
1 tomat
4 spsk. veganermayo
½ rødløg
1 bakke karse eller et bundt brøndkarse

Rist rugbrødet sprødt og lad det køle ned.
Smør skiverne med veganermayo.
Kom skiver af avocado, tomat og rødløg i. Husk at krydre med salt og sort peber.
Fordel masser af karse og kom ’låg’ på.

Del denne opskrift

Del dette:

Submit a Comment

X