kontakt os: 30 50 70 55

Ælte

Thermomix ælter alle former for dej. Ved skiftevis at køre 5 gange i hver sin retning – funktionen er udviklet af bagere for at sikre det optimale resultat.

Piske

Med den medfølgende sommerfugl pisker Thermomix fløde, æggehvider etc. Men denne kan også benyttes til at piske luft i f.eks. saucer, cremer osv.

Røre

Kniven er skarp på den ene side og sløv på den anden. Når Thermomix rører er det derfor muligt at vælge retning på kniven, så maden ikke hakkes ved omrøring.

Blende

Thermomix blender supper, purérer, babymos, pesto osv til en unik konsistens. Eller til cocktails med eller uden is, mange forskellige slags juicer, dressinger etc.

Hakke og Rive

Thermomix hakker kød eller fisk til farser. Løg, hvidløg, krydderurter til f.eks. simreretter. Eller friske grøntsager både i store og små mængder.

Male

Med en max hastighed på mere end 10.000 omdrejninger pr minut, svarende til 250 km/t maler den specialdesignede kniv i Thermomix alt fra kaffe til alle former for korn eller ris til mel.

Temperatur Kontrol

Med præcis kontrol af varme smelter Thermomix f.eks. chokolade uden behov for vandbad og konstant overvågning.

Veje

Thermomix har en integreret vægt som vejer. Vægten kan nulstilles efter hver vejning.

Dampe

Thermomix damper i kogeindsatsen og i Varoma. Ved dampning bevares 60% flere vitaminer og mineraler samt form og farve i maden end ved kogning. Derudover kan mængden af fedt reducers, da den naturlige smag i maden kommer til sin fulde ret. Med Thermomix og Varoma sætter du uden besvær en komplet menu på bordet.

Mixe og Emulgere

Kombinerer man varme og røre funktionen kan Thermomix emulgere. Bearnaise, Hollandaise, Mayonnaise og meget mere laves uden at skulle piske og konstant kontrollere varmen. Med Thermomix laves nemt de perfekte saucer, dressinger etc.

Tilberede

Med Thermomix’s 4-lags filosofi tilbereder Thermomix nemt og hurtigt et helt måltid. Fisk eller kød i Varomabakken for sig. Alle slags grøntsager i Varomaskålen. Ris, kartofler, kerner eller lign. i kogeindsatsen. Nederst i røreskålen væde. Indstil tid og varme – og brug tiden på noget andet imens. Når Thermomix bipper er en komplet middag klar.

Koge

Da Thermomix har mange forskellige hastigheds trin – river den let alt fra ost til grøntsager til f.eks. råkost salat.

Butik:
Roarsvej 3
2000 Frederiksberg
Åbningstider:
Torsdag: 10:00 – 16:00
Fredag: 10:00 – 16:00
Lørdag: 10:00 – 13:00

Kontor:
Frydenborgvej 27N
3400 Hillerød
Tlf: 30 50 70 55
info@thermomade.dk

Service:
Frydenborgvej 27N
3400 Hillerød
Tlf: 31 10 13 22

X